Dichten lekkages

Dichten van alle klassen lekkages!


Dichten lekkages

Door ervaring en aantoonbare resultaten durft Resinject Nederland B.V. met enige trots gerust te stellen dat iedere klasse lekkage te dichten is. Resinject Nederland B.V. heeft al vele projecten in bijvoorbeeld kelders, alle diameters riool (ook alle ei-riolen), (riool)putten, huisaansluitingen, parkeergarages en grondinjecties afgerond met een verbluffend positief resultaat.

Wij zijn de specialist als het gaat om dichting van instromers met IB-100

Resinject Nederland B.V. heeft een unieke injectiemethode ontwikkeld waarmee wij in staat zijn ALLE diameters riool en huisaansluitingen te kunnen injecteren, ook ei-riool is voor ons geen probleem.

Na relining of vanwege ouderdom, is er door ons geconstateerd dat er zich op grote schaal in putten, putbodems, open gefreesde huisaansluitingen en put/buisverbindingen lekkages aanwezig zijn. Ook deze kunnen wij injecteren.

Doordat er GEEN GRONDBEMALING nodig is om dit soort problemen op te lossen, is Resinject Nederland B.V. een ware partner gebleken voor overheidsinstellingen en aannemers die deze onvoorziene problemen snel en effectief oplost.

De snelheid, effectiviteit en duurzame oplossing heeft Resinject Nederland B.V. zich mede hierdoor op de kaart gezet in Nederland. De lovende reacties van meerdere beheerders en aannemers heeft Resinject Nederland B.V. in zijn portefeuille.

Heeft u soortgelijke problemen of wilt u contact met een van deze referenties, schroom dan niet contact op te nemen met ons.

Heeft u vragen? neem direct contact met ons op…

Aanmelden Nieuwsbrief

Meldt uzelf direct aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Resinject Nederland B.V.